Тернопільському посадовцю хочуть «підкинути хабар»?

Про невдалу спробу дати хабар інформує в.о. заступника начальника-начальника управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру Тарас Серетний. За його словами, випадок трапився ще в грудні 2017 року.
Тож посадовець нагадує про незмінну позицію управління наведення порядку у сфері землекористування.


– Під час проведення контрольних заходів нами були виявлені численні порушення земельного законодавства. Порушники були притягнуті до відповідальності, в тому числі – і до кримінальної. Очевидно, що багатьом корупціонерам це не подобається. Неодноразово на мою адресу надходили погрози, лунали залякування та здійснювалися перешкоди у виконанні службових обов’язків.



Але моя позиція була, є і залишається принциповою та радикальною – злочинці мають бути покарані. Ніхто і ніщо не зможе змінити моїх політичних та службових переконань. Заявляю: ніхто мене не залякає! Чергова спроба дискредитації відбулася у грудні 2017 року. Провокатор хотів «запхати хабаря». Отримав з мого боку категоричну відсіч. Але, маю серйозні підозри, що на цьому їхні намагання не припиняться. Вірю, що справедливість та порядність все таки переможуть

Джерело.