Тернополянам на замітку: як очистити організм після свят

Новорічно-різвяні свята – це не тільки хороший настрій, зустрічі із родиною та старими друзями, а й багато їжі та алкоголю, що у свою чергу вкрай негативно впливає на наш організм.

Випивати кожного ранку стакан води

Стакан води натще допоможе запустити роботу травного тракту і очистить організм на клітинному рівні. Так ви прискорите виведення токсинів, які встигли накопичитися за свята.

Дихальна гімнастика

Активізуючи дихання, ви підсилюєте основний обмін і процеси окислення в організмі будуть відбуватися швидше.

Ходьба пішки

Саме ходьба, а не біг вранці, допоможе нормалізувати стан організму після переїдання і вживання великої кількості алкоголю. Активна робота м’язів підсилює кровообіг, розширює судини, посилює дихання: все це призводить до швидкого виведення токсинів з організму.

Їсти жирну рибу та оливкову олію

Кожен день ви повинні з’їдати приблизно 2 столові ложки корисного ненасиченого жиру. Так ви швидко очистіть печінку від наслідків новорічного свята, і токсини будуть виводиться з жовчю.

Лягайте спати не пізніше 23 години

Коли ви спите з півночі до 4 ранку – в організмі виробляється достатня кількість мелатоніну. Цей гормон стимулює багато відновлювальні процеси в організмі, і продовжує вашу молодість. Не відмовляйте собі в нічному сні заради розваг або роботи, і зберегти здоров’я після свят буде нескладно.

Джерело.