Дороги області чистять 40 піскорозкидачів та 26 навантажувачів

Проїзд забезпечено по всій мережі доріг Тернопільської області. За останню добу на автошляхах області працювало 280 дорожніх працівника. Виникли проблеми, – звертайтесь цілодобово до чергового Служби автодоріг: (0352) 52-54-43.
510

На очищення від снігу доріг області протягом останньої доби задіяли 66 одиниць техніки. Про це повідомили у прес-службі Служби автодоріг в Тернопільській області. –       З учорашнього дня на території Тернопільщини дійсно зимова погода: опади у вигляді снігу, пориви вітру та температура повітря нижче 0 за Цельсієм, що призводить до утворення ожеледиці, – кажуть у прес-службі. – Дорожники, не зволікаючи, приступили до розчищення та посипання дорожнього покриття протиожеледними матеріалами.



Так, за останню добу на автошляхах області працювало 280 дорожніх працівника та 66 потужних механізми, а саме – 40 піскорозкидачів і 26 навантажувачів.  Проїзд забезпечено по всій мережі доріг Тернопільської області, запевнили у Службі автодоріг в області. –       Ми звертаємось до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними на автошляхах краю, – закликають дорожники. – Не забувайте належним чином підготувати свій транспортний засіб до експлуатації у зимовий період. Довідка При виникненні будь-яких запитань щодо ситуації на дорогах області, звертайтесь цілодобово до чергового Служби автомобільних доріг за номером телефону: (0352) 52-54-43.