На Тернопільщині передбачають дощі зі снігом

Найближчими днями на Тернопільщині не обійдеться без опадів. Метеорологи передбачають дощову погоду, температура повітря залишатиметься плюсовою.

Лише місцями по області можливі незначні заморозки. Також передбачають ожеледицю, яка суттєво ускладнюватиме рух транспортних засобів.

Хмарна дощова погода охопить весь західний регіон, також спостерігатимуться опади у вигляді снігу, – передбачає Укргідрометеоцентр. Погодні умови зумовлюватиме вплив вологих атмосферних фронтів. Відтак останні дні січня будуть багатими на опади.

«Західний регіон охопить хмарна дощова погода. Передбачається підвищений рівень вологості, а також висока ймовірність опадів. Температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса. Вдень передбачається 2 – 4 градуси тепла, вночі від нуля до двох градусів морозу. Вітер південно-західний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру».

За попередніми пронозами метеорологів, до кінця тижня спостерігатиметься тенденція до підвищення температури повітря. Загалом вдень температурні показники можуть підвищитися до шести – восьми градусів тепла.

Джерело.