Ведучий програми “Інспектор Міста” розповів, як його переслідували в Тернополі (ВІДЕО)

Сьогодні о 22.00 на телеканалі “1+1” побачать третій випуск проекту “Інспектор. Міста”, в якому ведучий Володимир Остапчук перевірятиме Тернопіль. Зі знімальною групою інспектора у Тернополі трапилась справжня детективна історія.


“Ми помітили машину, яка цілий день за нами слідкувала. Вже ввечері ми її вистежили, прийшли до водія, я чесно запитав: “Чому ви за нами їздите?”. І тут сталося непередбачуване. Він почав тікати”.
Також Остапчук розповів, чим його вразило “файне місто” під час зйомок.

“Найбільше у Тернополі мене вразила історія випускника інтернату.



Йому знайшли батьків у США, запропонували американське громадянство та можливість навчатися у престижних навчальних закладах. Він поїхав, прожив там кілька років, а потім повернувся. За свої гроші та благодійні кошти, які зміг залучити, він відкрив у Тернополі центр допомоги випускникам інтернатів”.
Ведучий зізнався, що жителі міст та місцеві ЗМІ бурхливо реагують на перевірки інспектора, та розповів, що отримав безліч телефонних дзвінків та повідомлень зі словами вдячності після інспекції міста Долина Івано-Франківської області, пише “Доба”.
“Ми не намагаємось когось злякати чи критикувати. Ми показуємо людям, що якщо ви себе поважаєте і хочете жити в Європі, до якої ми прагнемо, то маєте працювати на своєму місці кожного дня”, – говорить Володимир.

 

Джерело.