Пенсіонери з Тернопільщини опанували сучасні технології

На сьогодні для повноцінного життя сучасній людині потрібно вміти користуватися комп’ютером, щоб написати і відправити лист, знайти інформацію в інтернеті тощо. Ідуть в ногу з часом і активні пенсіонери Теребовлі. У відділенні денного перебування територіального центру надання соціальних послуг Теребовлянської громади вже опановує комп’ютерну техніку перша в цьому році група літніх людей – учасників тренінгу з основ комп’ютерної грамотності “Інтернет з нуля за три дні”.

За відгуками працівників даного відділення, учасники тренінгу швидко включилися в навчальний процес, заявили про себе як дуже старанні та уважні учні, повідомляє terebotg.in.ua.
Бажаючих пройти тренінг виявилося багато. Вже з першого лютого відділення денного перебування прийняло близько двох десятків заяв від активних пенсіонерів Теребовлі. І це – тільки початок, зважаючи на позитивні відгуки тих, хто навчається зараз. Територіальний центр і надалі надаватиме консультації з основ комп’ютерної грамотності людям похилого віку та забезпечуватиме компетентний супровід у їх користуванні ПК.

Джерело.