Що подарувати на День Валентина коханій людині: найкращі ідеї для подарунків

Кожного року напередодні Дня усіх закоханих усі ми ставимо собі запитання: що ж подарувати свої другій “половинці” 14 лютого? Хтось підходить до цього процесу творчо та виготовляє святкові валентинки і подарунки власними руками, але для тих, кому не вистачає для цього вільного часу або натхнення, є альтернатива.

Журналісти 0352.ua підготували найцікавіші варіанти подарунків для Неї та для Нього.

Салон квітів “Флорія”

Невід’ємним атрибутом кожного свята для жінки є квіти. Вони створюють атмосферу романтики, краси та дарують відчуття ейфорії. Неможливо не погодитись із словами відомого голлівудського актора Джонні Деппа: «Немає жінок, які не люблять квітів. Є чоловіки, які так вважають».  Кожна жінка особлива. Саме тому обирати квіти для своєї обраниці потрібно особливо ретельно, враховуючи її вподобання, характер та привід. Працівники Салону квітів “Флорія” допоможуть Вам підібрати та створити оригінальну композицію для вашої коханої, яка неодмінно сподобається їй та викличе справжнє захоплення. На гуртовні квітів «Флорія» ви можете придбати ексклюзивні букети та композиції за гуртовими цінами, а для тих, хто особливо полюбляє романтику, працює служба доставки. Ви можете потішити своїх жінок приємним сюрпризом – особливим букетом квітів із вітальною листівкою, доставленими кур’єром просто в офіс чи квартиру.

Спеціально до Дня Святого Валентина – ДОСТАВКА КВІТІВ БЕЗКОШТОВНА! Попереднє замовлення до Дня Святого Валентина прийматимуться до 13 лютого включно.

Замовляйте квіти та їх доставку за тел. (097) 777 88 12 або завітавши за адресою: м.Тернопіль, вул.Митрополита Шептицького, 26Б, навпроти “Овочевого ринку”, також замовити квіти і їх доставку можна на нашому сайті http://buket.te.ua/ та сторінках у соцмережах:

Джерело.