В технічному університеті обрали найкрасивішу

11 найвродливіших та найталановитіших студенток Тернопільського національного технічного університету змагалися за титул «СтудМіс ТНТУ-2017». Аби взяти участь у конкурсі їм довелося пройти кілька етапів відбору.

1476113908_34667-940x440

ОЛЬГА СТЕФАНІВ, головний координатор конкурсу

«Зареєстрованих заявок було близько 45, до кастингу самого дійшли приблизно 25 дівчаток і 11 вже пройшли далі на самий конкурс».

До свята краси, яке тривало кілька годин дівчатам довелося готуватися тижнями. Зокрема, їм влаштовували майстер-класи в модельному агентстві та салонах краси. Вони вчилися дефілювати, танцювати, спілкуватися з публікою та за будь-яких обставин усміхатися.

ОЛЬГА СТЕФАНІВ, головний координатор конкурсу

«В них було сьогодні 4 виходи. Перший – представлення, другий вихід – таланти, третій вихід – купальники і останній вихід – це були вечірні сукні».

Судді довго радилися, врешті, кожна учасниця отримала свій титул. Інтригу щодо переможниці тримали до останнього.



Звання «Другої Віце-СтудМіс» здобула Адріана Гарматюк. Титул «Першої Віце-СтудМіс» та титул найкрасивішої розділили між собою студентки факультету інженерії машин, споруд та технологій. Корону «Першої Віце-СтудМіс» отримала Ольга Матіяш, а перемогу виборола учасниця під номером 10 – Дарія Лиховід.

ДАРІЯ ЛИХОВІД, СтудМіс ТНТУ-2017

«Я дуже довго йшла до цієї цілі. В мене море вражень, море емоцій, не передати. Але тільки позитивні. Дуже яскравий вечір, мені все сподобалося, просто чудово. Кожен момент, кожна хвилинка підготовки до цього конкурсу запам’ятається мені назавжди».

Окрім гарного настрою, корони та квітів міс технічного університету отримала в подарунок подорож у Відень. Однак, спершу сесія, вже з понеділка на красунь чекають екзамени в університеті. Після чого Дарія, разом із першою та другою віце-студміс розпочне підготовку до конкурсу «СтудМіс Тернополя-2017».