За чим стежить поліція охорони на Тернопільщині?

Охорона приміщень та фізичних осіб, захист майна та протидія квартирним крадіжкам, супровід транспорту – це та багато іншого входить до основних функції управління поліції охорони в Тернопільській області. Аби мешканці нашого краю більше дізналися про роботу цього правоохоронного відомства, його працівники організували в торгово-розважальному комплексі своєрідну промо-акцію.


– 1.39 ми включені в єдину дислокацію і ми, крім наших виїздів, виїжджаємо ще й на виклики по лінії «102», – розповідає начальник Управління поліції охорони в області Роман Лихота. – Основним нашим пріоритетом є не лише охорона квартир, будинків, підприємств, а й виїзд по лінії «102».
Працівники поліції охорони мають дозвіл на використання у своїй роботі вогнепальної зброї та інших спецзасобів, а при виїзді на місце події мають повне право затримувати, обшукувати та доправляти порушників у відділи та відділення нацполіції. Поліція охорони стежить за порядком не лише в Тернополі, а й на території всієї області. Одна з пріоритетних функцій УПО, каже заступник начальника центру технічного обслуговування УПО Володимир Слідзевич, це встановлення охоронної сигналізації.
– Є можливість підключення на пульт централізованого спостереження та автоматичної сигналізації. Надаємо послуги щодо спостереження та охорони за малолітніми дітьми та автомобілями.
Задумується про встановлення сигналізації і житель обласного центру Михайло.



Чоловік мешкає у приватному будинку. Він каже, що у наш непевний час уже не знаєш чого і кого боятися.
– Задумуюся про встановлення сигналізації. Є необхідність. Хоча будинок не без нагляду, завжди хтось там є, але думаю, що за послугами звернемося.
Поліцейські охорони кажуть, що в березі відбудеться Всеукраїнська акція «Квартира під охорону», яка передбачатиме мінус 50 відсотків на монтажні послуги.

Джерело.