Безлад по-тернопільськи сервіс, Терен, Тернопіль, черги

Нетолерантну поведінку в громадському транспорті чи у чергах часто помічають тернополяни. Таке ж відношення трапляється серед персоналу у закладах. Про декілька випадків протягом дня пише у Facebook Andriy Shevchuk.

– У мене сьогодні цікавий день, – пише він. – Сів у маршрутку, їду, поступаюсь місцем для трохи сивішого від мене чоловіка, доки я показую йому, що місце звільнилось – бігом всідається дівчина, жіночка з гаджетом. Їдемо далі. Я стою і мій сусід сивоволосий стоїть.



Через певний час місця звільнились, я присів і мій «сусід» присідає біля мене зі словами і посмішкою: «ну тепер разом посидимо». Посміхаюсь у відповідь. Їдем далі.
Зайшов на рибну базу, скупитись. Нікому не секрет, що зараз там неймовірний ажіотаж. Черги величезні, час посту все ж таки… Стою спокійно в черзі, починається. Мужчина вривається походу без черги, ззаді жінка штовхає мене в спину: «не лови гав, чого стоїш». Далі словесний батл між ними двома. Кажу жінці: «не пхайте мене в спину»- «я не пхаю!». Тим часом ще декілька спроб прориву в іншому боці черги. Йдемо далі.
Заходжу в «Київстар», щоб поміняти сімку на 4G (ні, ще нема, але скоро має бути). Знову черга. Доходить мій час, але ще передімною бабця. Бабцю самовільно сволочі пересадили з мін тарифу на якийсь інший. Бабця не бідна, в шубі стоїть. Довга дискусія з бідним консультантом, який їй все грамотно пояснює. Тут маю необережність і я встрягти на поміч дівчині – «я не з вами розмовляю!». Ну ок, добре що на ви. Закінчилось це перекрикуванням іншими в черзі: « а то все нас дурє, країна винна» і в тому дусі.

Джерело.