Факт погрози тернопільському екс-депутату Роману Навроцькому розслідує поліція

Кримінальне провадження через погрози екс-депутату Тернопільської міськради Роману Навроцькому відкрили у поліції за статтею «Погроза вбивством». Офіційної заяви про охорону сім’ї від екс-депутата не було. За потреби фізичний захист готові забезпечити, повідомив під час брифінгу 26 лютого начальник управління нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Про те, що 90-ті повертаються Роман Навроцький писав у Facebook. Повідомлення він отримав на другий день після нападу на екс-депутата Ігоря Турського – 23 лютого.
– Ми перевіряємо інформацію, – зазначив Олександр Богомол. – За потреби у нас є можливість забезпечити охорону. Також ми охороняємо медичний заклад, де перебуває Ігор Турський.
Як відомо, екс-свободівців Ігоря Турського, Романа Навроцького та Івана Сороколіта нещодавно позбавили статусу депутатів після конфлікту із міською радою.



У ході розслідування вчиненого нападу на Ігоря Турського братимуть до уваги відео перед одним із засідань сесії, коли Івана Сороколіта витіснили із мерії. Попередньо склали опис самого нападника, який співставлять із учасниками сутички

Джерело.