В одному з районних центрів Тернопільщини “процвітає” наркоторгівля

Впродовж одного дня одразу двоє жителів Заліщицького району попалися на незаконному зберіганні наркотичних речовин.


Під час відпрацювання районного центру в поле зору правоохоронців втрапив 18-річний юнак. В ході поверхневого огляду в нього було виявлено три саморобні конверти з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження, попередньо, марихуаною. Речовину вилучено та направлено в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Аналогічну статтю інкримінують і жителю одного з сіл Заліщицького району, який теж зберігав при собі подрібнені рослини коноплі. Під час спілкування з правоохоронцями старший чоловік поводив себе агресивно та вжив нецензурні слова. «Відзначився» й його онук.



Який раптово підбіг до поліцейських та вдарив одного з них головою в обличчя. Внаслідок удару правоохоронець отримав черепно-мозкову травму та перелом носа.

Відносно молодика відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Джерело.