Очільник Тернополя особисто керує процесом очищення міста від снігу

Після неякісного очищення Тернополя від аномального листопадового снігопаду, міський голова Сергій Надал взяв під особистий контроль підготовку міста до нових опадів.

traktor-1

Вже під час наступного снігопаду 2-3 грудня очільник міста стримав обіцянку і головні дороги міста були миттєво почищені від снігу. Розчищаються та посипаються сумішшю тротуари та прибудинкові території.

Зазначимо, що перед початком опадів, міський голова провів засідання оперативного штабу з ліквідації снігових заметів. Під час зустрічі разом з профільними структурами було обговорено першочергові заходи з очищення вулиць Тернополя.

Був розроблений та затверджений план очищення вулиць міста від снігу, який відразу оприлюднили на сайті міської ради Тернополя. На прибирання міста виїхало 17 одиниць спеціалізованої важкої техніки. Всі працівники ЖЕКів були попереджені про штрафи за неякісну роботу або за невихід на роботу двірників.

Міський голова також подякував тернополянам за розуміння та допомогу в очищенні міста від снігу.

– Я щиро вдячний тернополянам за терпінням та, що вони не залишилися байдужими та долучилися до прибирання міста. Дійсно ще мали місце «огріхи» у роботі, комунальники не завжди працювали так швидко, як хотілося, але мерія робить все можливе, щоб покращити якість прибирання міста.



Дуже приємно, що цього разу багато добросовісних підприємців виконали розпорядження мерії та самостійно очищали територію навколо своїх магазинів, підприємств офісів тощо. Навколо своїх помешкань самостійно очищали територію і прості тернополяни. Також тернополяни-водії переважно не паркували автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, що значно полегшило прибирання міста. Ми діяли спільно, як справжня Громада. Дякую Вам за це, – заявив Сергій Надал.