10 речей, які додають віку всім жінкам

Вік красі жінки не перешкода. Навпаки, з роками дама тільки більше розкривається, стає більш жіночною, елегантною і впевненою в собі. Єдине, що може перетворити жінку в бабу, — неправильно підібраний одяг та аксесуари. Навіть дівчина 25 років, допускаючи стильові помилки, може прибавити собі рочків 15.

Невідповідна оправа для окулярів
Сонцезахисні окуляри є в кожної жінки. У віці після 50 з’являються окуляри для читання. А з-за частого використання різних гаджетів офтальмологи радять носити антиблікові окуляри всім незалежно від віку.



Тому вибору оправи потрібно приділяти особливу увагу. Адже невідповідна оправа не просто зробить образ безглуздим, але і додасть декілька років.

Головні убори бабусь
Головні убори потрібні, але вони повинні бути стильними та модними. Тому що саме вони часто додають віку. Наприклад, 5 років назад було модно носити призібрані шапки, а також набори з шарфа і шапки. Нині ж подібні речі тільки старять. А ще обходь стороною «бабусіни» головні убори: з вушками, пухнастими вилогами, моделі «горщик», а також з різними вишивками і хвостами мертвих тварин.

Одяг не за розміром
Занадто вільний одяг приховує фігуру і робить образ трохи важким, тим самим додаючи кілька років власниці одягу оверсайз. Але ще гірше — речі, які дуже обтягують і стискають тіло. Відразу таке відчуття, що жінка виросла зі штанців або блузи.

Застарілі речі
П’ять років тому ти купила супермодну дорогу сукню. Вдягала її по великим святам і просто обожнювала. Але час минув, вона втратила форму, потягнулась, загалом виглядає вже не так круто, так і фасон, швидше за все, вийшов з моди. Прийми цей факт і перестань носити таку річ. Ніщо не старить жінку більше, ніж старі поношені речі.

Взуття та сумка одного кольору і фактури
Звичайно, сумка в тон взуття — це класика. Але це правило вже застаріло. Якщо ще одного тону, то так. Але якщо вибрати колір точнісінько, та ще й однакової фактури, в сучасному світі це вже поганий тон. Чим більше фантазії та уяви ти виявиш у виборі колірних поєднань, матеріалів і стилів, тим модніше і свіжий образ вийде.

Вікові тканини та текстури
У суспільстві завжди є якісь забобони. Ось і тканини, і принти теж бувають старчими та молодіжними. Перед тим як придбати гіпюрову кофточку, атласну сукню, костюм з твіду, парчі або жаккарду, що-небудь з люрексовою ниткою, гарненько подумай, адже часто такі речі виглядають добре на дамах за… В іншому випадку річ з таких матеріалів повинна бути трендовою і повністю відповідати модним тенденціям.

Прикраси з одного набору
Незалежно від того, це дорогі ювелірні вироби або біжутерія, більше двох предметів з комплекту в одному образі — це перебір.

Кричущі принти
Блискуча змія, розкішний леопард, поцілунки і написи паєтками на грудях — це, звичайно, крайнощі. Вміння поєднувати малюнки — ціле мистецтво. Базарний стиль перетворює в тітоньку навіть саму юну дівчину.

Одяг землистих відтінків
Для блідих жінок з русявим або світлим волоссям — це табу. Смаглявим брюнеткам потрібно акуратно підбирати одяг кольору хакі, а також сіро-зеленого, фісташкового, жовтувато-зеленого, оливкового і жовто-коричневого відтінків. Найчастіше такі відтінки надають обличчю нездоровий вигляд, підкреслюють зморшки і круги під очима.

Намисто з перлів
Елегантна прикраса, але, на жаль, старомодна. Намисто з білих перлів запросто накинуть тобі 5 і більше років зверху. А якщо ти будеш носити головну нитку в повсякденному житті вдень, то ще більше.

Мода дуже мінлива і примхлива, тому потрібно завжди відслідковувати тренди. Так ти будеш знати, які фасони і фактури вже вважаються старомодними. А найкращий спосіб виглядати свіжо, молодо і стильно — міряти багато одягу. Так ти будеш точно знати, що підходить тобі, а що ні.

Джерело.