Савченко потрібно було лікуватися, а не йти в Раду – Тимошенко

Лідеру партії «Батьківщина» шкода нардепа Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прокоментувала ситуацію з Надією Савченко. Вона зізналася, що їй дуже шкода нардепа, оскільки та пережила великий стрес після повернення в Україну.

Тимошенко зазначила, що після повернення Савченко з російської в’язниці треба було наполягти на її лікуванні. Лідер «Батьківщини» впевнена: Надія опинилася не на своєму місці. Слід також зазначити, що саме за списками «Батьківщини» Савченко отримала депутатський мандат і пройшла в парламент. Юлія Володимирівна також відмітила, що в російському полоні нардеп пережила «колосальний стрес, знущання, голодування, наруги та страх», а тому потрібно було наполягати на її тривалій психологічній реабілітації. «Мінімум рік треба було відновлювати здоров’я Надії», – уточнила вона.



Лідер Батьківщини переконана, що народний депутат, яка пройшла в Раду під першим номером в списку її політсили, «виявилася не на своєму місці в житті». Політик підкреслила, їй «нескінченно шкода» Савченко як людину.

Джерело.