«Пішов у народ»: Гройсман в Тернополі заскочив у маршрутку та покатався в тролейбусі

Сьогодні, 8 грудня, на Тернопільщині з офіційним візитом перебував Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Окрім традиційнх, протокольних зустрічей – на кшталт відкриття реконструйованого інфекційного відділення лікарні швидкої допомоги, інспекції фруктосховища та вручення ключів від шкільних автобусів у селі Байківці, пам Прем’єр вирішив зблизитися з народом, повідомляє PRESS-ЦЕНТР.

20161208190755

Йдучи дорогою, Гройсман помітив, що на автобусній зупинці, коли люди ще сідали в маршрутку, водій почав рушати. Тож вирішив втрутитися. Глава уряду зайшов у салон і присоромив водія – мовляв, негоже рушати, коли люди ще заходять, бо це небезпечно. А потім додав, що взагалі в Тернополі давно час змінювати малі, незручні «Богдани» та «Еталони» на комфортабельні великі маршрутки. Побажав усім гарного дня і вийшов.

Слідом за маршруткою стояв тролейбус.



Володимир Гройсман вирішив зазирнути і туди, де протестував автоматизовану систему оплати.

Відео свого спілкування з народом Гройсман виклав на свої сторінці у Facebook. Пересічні тернополяни шоковані вчинком урядовця:

«В охорони, напевно, стався колективний інфаркт», «Він реально за народ», «Так і треба, бо як буде за людей дбати, якщо не буде з народом?», «Круто! Не пам’ятаю, щоб хтось з перших осіб держави був настільки відкритим і простим, щоб ось так просто без шаленої кількості охорони прогулятись містом і зайти в громадський транспорт», – пишуть у коментарях тернополяни.