«За Росію до кінця»: у Тернополі поліцейські витанцьовували під пісню, яка прославляє окупантів (ВІДЕО)

Представники тернопільських силових структур в одному з тернопільських розважальних закладів замовили пісню, в якій прославляється «гідність та честь» російських офіцерів. Під цю пісню поліцейські витанцьовували зі своїми супутницями.

Про це пише видання «Політерно»

До журналістів потрапило відео, де видно, як тернопільські правоохоронці витанцьовують під пісню Олега Газманова — «Господа офицеры». Ця пісня прославляє військовослужбовців країни-агресора. До слова, Газманову за підтримку анексії Криму у 2015 році був заборонений в’їзд в Україну.

«Свідки розповідають, що російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були і бійки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою – увесь набір справжніх любителів російської культури», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Тернополі це вже не перший випадок, коли у закладах громадського харчування прославляли офіцерів країни-агресора. У 2015 році громадський діяч Віктор Долішній у себе на Facebook опублікував відео, як у місцевому ресторані музиканти виконують цю ж пісню Газманова.

Джерело.