Жителям Тернополя на замітку: ранкова зарядка може змінити життя

Гарно виглядати та відчувати себе відмінно хоче кожен тернополянин. Але далеко не всі знаходять у собі силу, аби трішки обмежити себе у харчуванні та зайнятися спортом. Проте є ефективний спосіб привести в порядок організм, зробити тіло підтягнутим, струнким, при цьому не докладаючи особливих зусиль.

Секрет полягає в звичайній ранковій зарядці, яка додасть бадьорості і зарядить силою на цілий день. Всього декількома вправами, виконаними вранці, можна досягти хорошого результату. Робити все потрібно регулярно, адже тільки щоденні повторення приведуть до результату. І не так важливо, скільки часу ви відведете ранковій гімнастиці: вона може тривати як 5 хвилин, так і півгодини.



Вже через тиждень ефект буде видно! Звичайно, не потрібно очікувати, що до вихідних комплекс вправ для ранкової зарядки зробить диво, і ви скинете кілограми десятками, але він може допомогти почати відчувати себе бадьоро, активно і зібрано вже до кінця тижня.

Ранній підйом, регулярні вправи мобілізують органи і системи організму, тіло звикає до повсякденного навантаження і стає готовим швидко прокидатися зранку. Тому люди, які не лінуються робити ранкову зарядку, не відчувають сонливості, завжди сповнені енергії і трудового завзяття. Ще одним позитивним моментом є те, що нетривалі вправи вранці запускають  метаболізм, а це вірний шлях до скидання зайвої ваги. Але ефект досягається саме ранковими заняттями, ввечері ви вже не зможете витратити стільки ж енергії. Регулярна гімнастика вранці допоможе привести в норму апетит і перейти на більш корисну їжу. Також вона здатна нормалізувати сон, підвищити розумову діяльність.

Джерело.