Гонорові безхатьки з Тернополя

Безхатченки у Тернополі відмовляються від грошей. Про випадок розповіла місцева жителька Діана. Вона зазначила, що запропонувала чоловікові, який порпався у смітнику, десять гривень. Проте, той відмовився від такої допомоги.

Поясніть мені темній…чому так,чи то зі мною щось не так? Вже двічі мені відмовили… БОМЖі… Викидаю зранку сміття, бачу людина шукає там щось поїсти..Даю десятку, кажу, підіть, купіть собі хліба—НЕ БЕРУТЬ. Розумію, що то не є великі гроші, але голодній людині це хоч щось…Діло в тому що навіть не дивляться скільки даю, просто відвертаються і кажуть”мені не треба”…Ось не розумію до чого тут гордість, адже їсти то хочеться, — написала Діана.

Учасники спільноти “Тернопільські плітки”, де й був розміщений пост, у коментарях запропонували свої версії, чому чоловік відмовився від грошей.

Любов Медведь Тут і правда гордість нідочого. Ці люди не голодні.



То є бізнес такий. Вони так гроші заробляють. І досить непогані гроші.

Оксана Возняк кажуть є на Дружбі два збирачі сміття. в робочі дні бомжі а у вихідні доволі солідні люди….

Юрій Клен Може вони думають що Ваш вчинок не безкорисливий, а щоб потішити своє ЧСВ? Олсо, вони бомжі, а не попрошайки і все що їм потрібно давно навчилися здобувати самостійно. Добрі справи робляться тихо! Наступного разу купіть хліба і викиньте разом з сміттям.

Юрій Сидор Вони все таки на когось працюють. Надто вже організовано і послідовно виконують цю свою роботу. Неодноразово спостерігав. Мабуть і там є корпоративна етика і правила… наприклад, не брати грошей!Гроші беруть інші – попрошайки. Правда, ці не перебирають сміття.

Джерело.