Поки тернополяни їздять по розбитих дорогах, працівники управління ЖКГ тим часом купують машини та квартири

Поки тернополяни товчуться по розбитих дорогах, захищають зелені насадження в парках і скверах, платять божевільні гроші за послуги ЖКГ, працівники управління, яке має за тим всім слідкувати, тим часом купують машини та квартири.

Рудницька Ірина Іванівна (заступник начальника управління з економічних питань Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР) у 2017 році вирішила придбати автомобіль MINI COOPER S COUNTRYMAN 2012 року випуску. Для неї авто коштувало 79140 грн. (до речі, проміжну декларацію про суттєву зміну майнового стану подають, коли зміна вартує більше 80 тисяч гривень).

Щиро радіємо за таких працівників УЖКГ, бо тепер вона має чим доїжджати з Волочиська – міста, яке І. Рудницька вказала як місце фактичного проживання, хоча має тернопільську реєстрацію.

Сім’я чиновниці теж далеко не бідна: 5 квартир (одна з них – в Польщі і придбана у звітному 2017 році, майже через місяць після придбання автомобіля), земельна ділянка та будинок, позашляховик, 12 тис. доларів готівки.

За основним місцем роботи чиновниця міськради отримала майже 150 тисяч гривень зарплати. Ще 132,5 тисячі отримав її чоловік.



172 тисячі гривень склав дохід від відчуження рухомого майна.

Шкода тільки, що при таких статках, сім’я живе впроголодь. Бо якщо від сукупного річного доходу відняти витрати на утримання наявного майна, то на їжу мало що лишається.

Джерело.