Стали відомі подробиці побиття лікарки в тернопільській лікарні

Інцидент трапився у Тернопільській обласній комунальній клінічній психоневрологічній лікарні ввечері 3 квітня. Чоловік вдарив медпрацівника, бо вона начебто не так лікувала його дружину. Проти порушника відкрили кримінальне провадження.

Про інцидент у психоневрологічній лікарні редакцію “20 хвилин” повідомила очевидиця. – 3 квітня чоловік на Range Rover з мажорними номерними знаками приволік дівчину у приймальне відділення психлікарні,- каже жінка. – Він був агресивним, дуже побив лікарку, бо не так приймала. Всіх обматюкав, пригрозив, що всіх спалить разом з головним лікарем Шкроботом, і всіх завтра Барна звільнить.



До дебошира викликали поліцію. З власних джерел редакції стало відомо, що чоловік – один з тернопільських підприємців. Він привіз свою дружину у лікарню, бо у неї депресія і їй потрібне лікування. Пацієнтка поскаржилась чоловіку, що лікування не допомагає. Між лікаркою, яка лікувала жінку, та чоловіком виникла розмова на підвищених тонах, він її вдарив.

Медики незахищені

У лікарні інформацію про інцидент підтвердили. Заступник головного лікаря з психіатрії Леся Косовська каже, що медики не застраховані та незахищені від подібних ситуацій. – Були уже випадки, коли хворий пацієнт у стані збудження міг нападати на лікаря, – каже Леся Косовська. – Щодо цієї ситуації, яка трапилась, то розслідуванням того, що сталось, займаються правоохоронні органи. Вони дадуть належну оцінку. Про стан постраждалої лікарки у лікарні кажуть, що найперше для неї це психологічна травма, пише “20 хвилин”.

Особу встановили

В ГУ Нацполіції Тернопільської області інформацію про випадок у лікарні теж підтвердили. Постраждала звернулась з забоєм руки, струсом головного мозку в лікарню і у поліцію. Правоохоронці встановили особу чоловіка. – Цю подію занесли в єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України, – кажуть в управлінні. – Зараз проводимо слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження.

Джерело.