Для безпеки в Тернополі відкриють цілий офіс

У Головному управлінні Національної поліції Тернопільщини сьогодні обговорили проект створення платформи взаємодії між усіма структурами, дотичними до питань безпеки. Про це повідомляє ГУ НП в Тернопільській області.

Зі слів регіонального представника громадської організації центру громадського моніторингу та аналітики Володимира Шевченка, офіс безпеки громади – це місце, де відбуватиметься взаємодія та комунікація між поліцією, місцевою владою та населенням з метою розробки та реалізації дієвих стратегій для вирішення конкретних проблем безпеки міста на локальному рівні. Попередньо обговоривши це питання з керівником Нацполіції краю Олександром Богомолом, було досягнуто домовленостей, що спільні зусилля докладатимуться задля вирішення проблем наркозалежних людей, адже такі особи відносяться і соціально вразливих, багато з них причетні до вчинення злочини, вони наражають на небезпеку своє оточення в плані здоров’я, адже доволі часто є носіями небезпечних недуг.

Кошти для реалізації безпекового проекту мають надати організації-донори, але за умови, що розроблений проект-гранд відповідатиме певним вимогам.

Джерело.