На Тернопільщині чоловік викрав авто, аби не йти додому пішки

Житель Кременецького району викрав авто в Почаєві, бо ліньки було йти додому пішки. Однак авто заглохло на півдорозі. тож крадій залишив його на узбіччі.

Про викрадення автомобіля правоохоронців повідомив житель Почаєва. За словами потерпілого, ввечері він припаркував автівку поблизу власного господарства, а зранку її вже не було, повідомляє прес-служба ГУ НП в Тернопільської області.

Викрадену «Мазду» поліцейські розшукали того ж дня на узбіччі дороги за межами Почаєва. Ще день знадобився, аби встановити особу викрадача, яким виявся житель Кременецького району. Чоловік зізнався, що в день викрадення перебував у Почаєві і затримався допізна.



Додому, в сусіднє село, пішки йти не хотілося, от і вирішив поїхати. За транспорт обрав собі чужу автівку, в якій власник залишив ключі до замка запалювання.

Але «Мазда» підвела викрадача, через технічні несправності зупинилася на півдорозі. Там чоловік і покинув автівку, а сам добирався додому на власних двох.

Кременчанину інкримінують статтю 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом, на даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело.