На Тернопільщині жертвою алкоголю ледь не стала 1,5-річна дитина

Близько 20 години до Зборівських правоохоронців надійшло повдомлення від жителя села Озерна. Він розповів, що його брат хоче стрибнути з вікна четвертого поверху з півторарічним сином на руках. Поліцейські одразу виїхали на виклик.

 

Проте ані «самогубці», ні малюка на місці вони не виявили. У помешканні застали чоловіка, що був добряче напідпитку, який так і не зміг пояснити, де дівся брат з дитиною.

Згодом виявилось, перед цим двоє братів випивали. Раптом посперечалися й один з чоловіків почав погрожувати, що вистрибне з вікна разом з сином. Та передумав і повів сина до своєї матері.



Поліцейські застали дитину у бабусі. Як стало відомо, родина неблагополучна. Матір хлопчика часто сама йде з дому на розваги, залишає дитину на батька, який «не просихає» від чарки.

За невиконання батьками обов’язків щодо належного виховання дітей на батьків складено адміністративний протокол. Брат, який викликав поліцію, відповідатиме за неправдивий виклик спеціальних служб. Крім цього, горе-родичам доведеться спілкуватися і з працівниками служби у справах дітей.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Джерело.