“Вона в лікарні у комі”: Сім’я відомої української співачки благає про допомогу

Багато колег по творчому цеху виявили бажання допомогти солістці групи “Фрістайл” і організувати збір коштів. Стало відомо, що Ніна Кірсо досі перебуває в лікарні у комі. Нагадаємо, в суботу в артистки стався інсульт, без свідомості вона потрапила до лікарні. Напередодні в п’ятницю ніщо не віщувало біди, але вночі сталось нещастя.

 

Нині полтавські лікарі борються за здоров’я і життя народної улюблениці.

“Ніна в поганому стані, чекаємо другу операцію”, – сказав Ігор Лахін, концертний директор групи «Фрістайл».

За словами Ігоря, не хотіли допомоги людей, тобто родина потребувала, але не просили і не розголошували навіть про тяжкий стан співачки. Однак інформація просочилась в ЗМІ та дійшла до артистів, вони почали пропонувати свою допомогу, знайомі і шанувальники вирішили організувати збір коштів задля підтримки родини Ніни Кірсо й Анатолія Розанова.

“Ольга Сумська дзвонила, запропонувала допомогу і організувати збір. Олег Винник також телефонував, багато артистів цікавляться, підтримують”, – розповідає Ігор Лахін.

Щодня на лікування йдуть чимало коштів, тож гроші і справді потрібні, аби підняти співачку на ноги та на реабілітацію.



Ігор зазначає, що вже довелось зіткнутись із неприємними в мережі стосовно цього, однак люди самі пропонують підтримку.

Оскільки родина довіряє Ігорю, то кошти можна переказати на його картку, її опублікували вже на сторінці Ніни Кірсо.

Раніше, лідер популярної раніше групи «Ласковый май» Андрій Разін звернувся до міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун.

Артист попросив врятувати життя 55-річної солістки групи «Фрістайл» Ніни Кірсо.

У своєму Instagram Андрій опублікував фото Уляни Супрун на тлі жовто-блакитного прапора. Під знімком Разін попросив посприяти знаменитій виконавиці.

«Ми всі діячі культури, звертаємося до міністра охорони здоров’я України Уляні Супрун з проханням зробити все можливе, щоб врятувати життя 55-річної солістки групи “Фрістайл” Ніни Кірсо, яка знаходиться в комі і перенесла складну операцію в Полтаві. На жаль, ми не можемо до неї приїхати через політичні розбіжності. Тому просимо Вас зробити все можливе для її одужання. Ніна дуже талановита людина, і якщо з нею щось трапиться, це буде непоправна втрата для всіх шанувальників Ніни. Шановна Уляна, врятуйте Ніну», – написав він.

Відзначимо, Ніна Кірсо родом з Полтави. Вона одружена з керівником, композитором і продюсером групи “Фрістайл” Анатолієм Розановим. Кірсо співає в колективі з дня його заснування в 1988 році. Чоловічі вокальні партії спочатку виконував Вадим Казаченко, але в 1991 році він покинув колектив, почавши сольну кар’єру. На його місце прийшов Сергій Дубровін. На рахунку “Фрістайлу” 21 альбом, останній з яких вийшов в 2010 році.

Кірсо брала участь у записі всіх дев’яти альбомів групи. Весь жіночий репертуар групи – це пісні, виконані Ніною. Найвідоміші з них: «Кораблик любви», «З днем ​​народження, мама», «Цвіте калина», «Я тобі не вірю», «Три сосни», «Ліхтарі», «Біла береза», «Ти ні в чому не винен».

Джерело.