Замість корупціонера Сідорова прокурором Тернополя може стати Гулкевич

Конкурс на заміщення керівних посад у місцевих прокуратурах Львіської, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Волинської та Чернівецької областей буде тривати від 12 грудня.

92_main

У Тернополі є дві посади які зараз потебують заміщення — посада першого заступника прокурора Тернопільської місцевої прокуратури з якої Юрій Луценко звільнив обвинуваченого у корупції та затриманого НАБУ Володимира Соколишина, та посада керівника Тернопільської місцевої прокуратури яку до звільнення займав Віталій Сідоров та також замішаний у справі яку розслідує НАБУ.

 

На сайті Генеральної прокураури оприлюднили рейтингові списки конкурсантів, за якими Тернопільську місцеву прократуру може очолити рідний брат екс-прокурора Тернопільскої області Володимир Дмиторвич Гулкевич, він отримав найвищий бал, а його замом може стати Руслан Литвиненко, який також набрав найбільше балів серед претендентів на цю посаду.

Автомайдан просить повідомляти інформацію про всіх осіб які пройшли конкурс, адже їхня участь в крупційних схемах, приховування майна і неправдиві дані в декларації можуть вплинути на призначення ([email protected]).