“Не приходячи до тями”: В Туреччині помер український турист, якого жорстоко побили

Український турист із Запоріжжя, якого в Туреччині побив росіянин, помер в лікарні. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на дані запорізького туристичного агентства “Ліга-Тур-Сервіс”.

 

 

Чоловік помер в ніч на суботу, 14 липня, після тижня переюування в комі.

Відомо, що в суботу вдень літак санавіації з потерпілим туристом повинен був прилетіти в Запорізький аеропорт, проте рейс раптово скасували за кілька годин до очікуваного прибуття літака.

У турфірмі повідомили, що страховка і операції, зроблені потерпілому, будуть оплачені. Очікується його транспортування на батьківщину.

Як повідомлялося раніше, громадянин Росії побив 57-річного українця в турецькому місті Аланья. Його доставили в лікарню в непритомному стані. Варто відзначити, що в деяких ЗМІ говорилося про те, що українця “побили до напівсмерті”, однак дружина загиблого говорила, що росіянин його вдарив, а той впав і вдарився головою.

Очевидці передавали, що він був розлючений після програшу Росії на ЧС-2018 з футболу.

У подружжя потерпілого не було грошей на транспортування чоловіки додому, за її словами, в консульстві їй сказали “пройтися по готелю і зібрати грошей”. Також вона говорила, що винного росіянина змусили сплатити штраф у розмірі 800 доларів і відпустили на наступний день після затримання.

Джерело.