“Ще один “Подарунок” для українців”: Квитки на потяги подорожчають більш ніж в два рази

В Україні протягом найближчих років на понад 100% вартості подорожчають квитки на потяги. Це випливає з параметрів затвердженого на цьому тижні Кабміном прогнозу соціального та економічного розвитку на 2019-2021 роки.

 

 

У документі йдеться про необхідність зростання тарифів на перевезення пасажирів залізничним транспортом на приблизно 25% на рік в поточному і наступному роках, а також на 30 + 30% в 2020-2021 роках.

Вантажні перевезення на залізниці так само на чверть зростуть у ціні протягом перших двох років, а ось у наступні два темпи, на відміну від пасажирських перевезень, сповільняться до 20% щорічно.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” вкотре шокувала пасажирів рівнем свого сервісу: в одному з вагонів поїзда підприємства «Укрзалізниця», який слідував за маршрутом Кременчук-Ворохта, виросли гриби. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олександр Рудоманов.

«Вагон поїзда могли би зацікавити відповідні органи, якби замість звичайних грибів там вирощували галюциногени. Однак поки що провідники почали вирощувати традиційні гриби в плацкарті. А що, якщо пасажир буде голодним? А так окріп є, гриби є», – написав Рудоманов.

Джерело.