Відома українська блогерка переїхала з Тернополя

Тернополянка, відома українська блогерка Тетяна Пренткович відтепер не житиме у Тернополі.

Тетяна разом із чоловіком Орестом Мурієм переїхали до Києва.

– Спочатку ми хотіли дім у Львові, та вирішили, що у столиці у нас більше можливостей! Близько місяця дуже не активних пошуків і я бачу її на сайті RIA. Серце забилося частіше і я вже подумки пакую валізи, і купую нові рушники у столичний дім. Квартиру дивилася дистанційно, очима моєї подруги… і вже через півгодини я скинула завдаток. Ми зрозуміли, що це початок чогось нового, – пише Тетяна на своїй сторінці в «Іnstagram».

наш новий дім♥. обіцяла невеликий румтур, частинка вже у сторіс) як довго шукали квартиру? важко сказати, ідея змінити місто прийшла ще весною… спочатку ми хотіли дім у Львові, та вирішили, що у столиці у нас більше можливостей! близько місяця дууууже не активних пошуків і я бачу її на сайті ріа😅🙈 серце забилося частіше і я вже подумки пакую валізи і купую нові рушники у столичний дім).



квартиру дивилася дистанційно, очима моєї Іри) і вже через півгодини я скинула завдаток і ми зрозуміли, що це початок чогось нового…) ми переїжджаємо!. що далі?) ви давно просили @tigerboxternopil у Києві…🙈 #пренткович_дім фото @romacayman

Допис, поширений Таня Пренткович🌱 (@tanyaprentkovych)

Також Тетяна розповіла, що у неї у планах відкриття відомого тернопільського закладу харчування «Tiger» у Києві.

Джерело: gogolka16/http://teren.in.ua