На Тернопільщині відкривають нові басейни

Всебічна підтримка спорту на Тернопільщині — один з пріоритетів політики обласної державної адміністрації. Про це наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту, – пише 0352.

baseyn

«В області налічується 350 об’єктів інфраструктури, 10 з яких — спортивного призначення. Кожен з цих спортивних об’єктів — реконструйований. На завершальній стадії реконструкція спортивної школи у Чорткові. До кінця цього року в райцентрі Козова з’явиться новий басейн», — повідомив очільник області.

 

Також у містах Бережани, Козова, Підгайці та у районі обласного центру встановлені спортивні майданчики за кошти Фонду регіонального розвитку. На майбутнє ще певну кількість таких об’єктів планують розмістити у центрах територіальних громад або селищах міського типу.

 

Степан Барна звернувся до всіх присутніх — голів обласних фізкультурно-спортивних товариств, організацій, директорів спортивних шкіл та навчальних закладів — вже у найближчому майбутньому виробити чітку концепцію, спрямовану на покращення спортивної інфраструктури області й підготувати проекти для подальшого фінансування з Фонду регіонального розвитку.

 

«Цьогоріч область виховала 17 майстрів спорту.



Це однозначно результат важкої наполегливої праці. Тож окрема подяка вам, спортсменам, ївашим тренерам та батькам», — підсумував голова Тернопільської ОДА.

джерело http://tenews.te.ua/