Сморід в під’їзді та аварійні сходи, — тернополяни скаржаться на бездіяльність комунальників. Відео, фото

Сморід в під’їзді та аварійні сходи біля входу. Тернополяни скаржаться на недобросовісну роботу комунальних служб, які не доглядають за під’їздом по вулиці Симона Петлюри, 10.

Про це на сайті “Відкрите місто” написав житель будинку Olexandr Gotsko. Чоловік повідомив, що у під’їзді №2 не прибирають роками. Тернополянин також скаржиться на підвал, який теж знаходиться в неналежному стані.

— Прохання привести підвал будинку №10 другого під’їзду до порядку! Зробити освітлення, яке відсутнє десятки років!!! Побілити стіни тому, що вони всі чорні після пожежі! Вивезти все сміття, яке роками там гниє. Відремонтувати каналізацію, яка протікає роками через те, що неприємні запахи в під’їзді! Встановити вхідні металічні двері з замком, щоб туди не могли потрапляти люди з вулиці! На даний момент приміщення тяжко назвати підвалом, — повідомив тернополянин Olexandr Gotsko.
До підвалу журналіста ДОБИ не пустив чоловік, який ніби то прибирає територію біля будинку. Він стверджує, що підвал і під’їзд будинку прибирають.

Потім на подвір’я вийшла жителька будинку Леся, яка розповіла, що у під’їзді сморід від каналізаційних труб та сміттєпроводу, а сходи які знаходяться біля входу в аварійному стані.
Хоч сміття там і вивезли сморід у під’їзді й справді чути, а сходи які знаходяться біля будинку давно потребують ремонту.



Штукатурка на них облущилася, а пандус давно поржавів.

Як стверджують у ЖКГ, кошти на ремонт прибудинкової території на вулиці Симона Петлюри 10. виділено, оскільки двір внесли в титульний список капітальних ремонтів житлового фонду міста на 2018 рік.

Джерело.