На Тернопільщині будують новий стадіон

В Копичинцях у місцевому парку взялися за будівництво нового спортивного комплексу із повноцінним футбольним полем та трибунами на тисячу глядачів. Про це повідомляться на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

 

 

На будівництво стадіону жодної бюджетної гривні затратити не планується. Фінансові витрати на придбання будівельних матеріалів узяли на себе меценати, а будується спортивний об’єкт народним методом.

На місці новобудови ще за польських часів був футбольний стадіон, однак роки зробили своє. Вже років 40 там ніхто спортивних змагань не проводить, те місце заросло хащами, бур’янами, будяками та й побутове сміття містяни там часто скидали.

– Рік тому в Копичинцях відбулося дійство – свято школи. На нього був запрошений міський голова Павло Лосик. Я його привів на те місце і розповів, що колись тут був стадіон, і запропонував його відродити, – пригадує президент ФК «Копичинці» Іван Хорощак.

Паралельно з облаштуванням футбольного поля ведуться роботи над трибунами, щоби глядачам було зручно переглядати спортивні баталії.

На новому стадіоні вже встановили вловлювачі м’ячів за воротами та інформаційне табло, яке перенесли з головної спортивної арени Копичинців.

Джерело.