У Тернополі залицяння закінчилися погрозами зброєю

Кримінальне провадження за фактом погрози вбивством слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 36-річного жителя обласного центру. Раніше судимий чоловік хильнувши зайвого, пішов освідчуватися жінці. Зізнання закінчилися викликом поліції.

 

 

Зі слів потерпілої, вона не хотіла жодних стосунків з цим чоловіком. Та відмови для нього не були аргументом. Той щоразу приходив і ледь не силою змушував жінку відповісти йому взаємністю.

Того дня 35-річна тернополянка була на роботі разом зі своєю шестирічною донькою. Залицяльник з’явився біля ятки, де торгує жінка, близько обідньої пори в нетверезому стані.



Потерпіла намагалася уникнути розмов, але залицяльник не давав спокою. Розлючений він вихопив ніж, який приніс із собою, і став кричати, що вб’є її. На крик жінки і дитини збіглися люди, хтось зателефонував у поліцію.

Зловмисника доправили до відділу поліції й відібрали пояснення. З’ясувалося, він уже неодноразово судимий за крадіжки і грабежі. Ніж у нього вилучили і направили на експертизу. Досудове розслідування триває.

Джерело.