Тато Максимка, який постраждав від вибуху на вул. Пушкіна у Тернополі, помер у лікарні

Близько 16.30 перестало битись серце Романа Лихолата, який постраждав від вибуху на вул. Пушкіна. За життя його сина, 7-річного Максимчика, борються лікарі.

Свічка нічне місто

Не стало Романа Лихолата, який постраждав від вибуху на вул. Пушкіна, 1, що трапився 17 липня. Чоловік помер у лікарні сьогодні, 28 липня, близько 16.30.



П

ро це повідомили співробітники чоловіка, які займались збором коштів травмованим та доправкою ліків. Інша група волонтерів в цей момент відвідувала його сина – 7-річного Максимчика, який теж постраждав від вибуху.

Малюк фактично в момент смерті батька написав на іграшковому планшеті «тато» і показав на квітку, пише 20хвилин. Волонтери щиро дякують усім, хто долучився до збору коштів, хто здавав кров чи іншим чином намагався допомогти врятувати життя Романові Лихолату. Та просять усіх небайдужих не зупинятись, адже є шанс врятувати його 7-річного сина.

Як стало нам відомо, Роман народився 22 березня 1973 року. Останні років 10 був орендарем ринку «Купон». Про час і місце поховання ми повідомимо додатково.

Щиро співчуваємо Миксимкові, матері Романа, всій родині, друзям та знайомим. Царство Небесне і Вічний спокій.

Допомогти 7-річному Максимчику можна, перерахувавши кошти на картковий рахунок ПБ ПБ 5169 3600 0097 5445, Малік Ірина. Якщо ви плануєте стати донором, телефонуйте Богданові Кіндію: 068 818 19 12.

Якщо у вас є запитання, як допомогти постраждалим чи інші стосовно травмованої родини, телефонуйте волонтеру Тетяні Титович 068 246 65 51.