У Тернополі син відомого ресторатора встановив “золотий” туалет

Знаний у Тернополі ресторатор Михайло Гросуляк похвалився в мережі «Фейсбук» новиною про те, що його син відкрив в місті найкрутіший… громадський туалет. Він розташований ліворуч від центрального входу до головної будівлі ринку.

За словами ресторатора, гордитися справді є чим, адже там усі умови на «5+», а три слова, які характеризують цей сучасний туалет: гігієна, комфорт та дизайн. Усе виконано в білих кольорах, унітази — кращі, ніж вдома, ще й каву варять.
«Мій молодший син – Віталік вирішив відкрити ну просто супер європейські послуги в туалетному бізнесі. Він зробив все так потужно і скоро. Я не чекав, до речі, від нього прояв такого таланту, він сам взявся за це все.

Там дуже складно було, бо стеля замокла, протікала, це територія колишньої піцерії “Лімонті”. На місці цього закладу він взяв оренду і хотів для жінки – Зені, відкрити бізнес.



Йому був цікавим саме цей напрям, бо в Тернополі, скажімо “порядного” туалету, немає. Ну в нас в “Фламінго” правда хороший, а та він хотів ще планку підняти.

По-перше, я йому порадив, кажу: «Віталік, якщо ти робиш, то не забувай за людей з обмеженими можливостями». І він зробив сучасний туалет, де все повністю облаштовано для інвалідних колясок, пеленальні столики, ну просто дуже потужно. Якось зайшов, і кажу: “Віталік, та звідси не хочеться виходити”. Кругом бардак, побитий асфальт, калабані такі гидкі місцями. А тут заходиш – все в білих кольорах, просто як в рай зайшов», — пише Михайло Гросуляк.

За його словами, громадський туалет не могли відкрити більше трьох місяців, адже постійно були якісь перепони, втім з часом усе вирішилось.

«… були певні питання з дирекцією, бо мені здається що їм і було трохи стидно, що вони мають такі прості туалети, а тут зробили просто шедевр. Він купив кращі унітази ніж в себе вдома, все на автоматиці. Посадив бабку, вона каву варить там, ну зовсім інший підхід і рівень. Коли в тестовому режимі це робив, йому навіть не дали відкритися.

Коли вже я аналізував, зрозумів друге, що це була мова лише про туалети, а як зараз нашій молоді важко починати щось нове. Приїде людина, заробить якісь кошти, а тут йому повністю перекриють можливості. Правда ми зробили, добилися, відкрили. Але я собі думав, ну от це мій син і наштовхнувся на такі перешкоди, а що ж мене спонукало п’ять ресторанів з нуля збудувати…», — додає ресторатор.

Джерело.