ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО ОТРИМАЄ НОВОГО КЕРІВНИКА

Керівнику «Тернопільобленерго» Ігорю Юхимцю шукають заміну. Конкурс на заміщення вакантної посади керівника підприємства проведуть уже наступного місяця.

juhymets04

Загалом керівників змінять на трьох підприємствах в різних регіонах України: у Черкасах, Хмельницькому та Тернополі. Про це повідомляє Фонд державного майна України.

«Напередодні приватизації активів ФДМУ прагне врегулювати це питання, привівши його у відповідність до норм чинного законодавства», – йдеться у повідомленні.

В Тернополі вибори нового керівника обленерго призначено на 19 жовтня.

Нагадуємо, що на червень було заплановано проведення аукціону з продажу 50,9% акцій «Тернопільобленерго», але його перенесли  на жовтень-грудень 2016 року.

До слова, багаторічний керівник підприємства Ігор Юхимець (на фото) є прихильником ідеї приватизації енергетичної компанії, стверджуючи, що це – світова практика.

Як раніше повідомляв «Репортер», за словами голови Фонду держмайна України Ігоря Білоуса, стартова ціна акцій підприємства має становити 20 млн. доларів, а в перспективі може зрости і до 50 мільйонів «зелених».

джерело http://reporter.net.ua/