Відома тернопільська блогерка зізналась, що вже організувала “таємне весілля”, але не для себе

Відома тернопільська блогерка Наталя Литвин розповіла у соціальній мережі Instagram про те, як вони з друзями організовували “таємне весілля” для своєї подруги, теж блогерки.

За словами Наталі, підготовка тривала захопливо, але й напружено, і кілька разів таємницю ледь не було викрито.

“Розказати, як ледь не спалились перед Христею?

Були 2 смішні ситуації,коли в мене серце калатало,як після 10-кілометрового забігу. Всі інші вже б точно щось запідозрили. Але не вона…

Півдня ходили, говорили про весілля, шукали варіанти, втомлені пішли вечеряти. Прийшовши додому та зустрівши @trishameeow, вона каже: «бачила, ви трохи гуляли». Чорт! Не вмію брехати рідним. В її очах була емоція «еей,чого не покликали?»…

Друга ситуація ще краща.



Сиджу я в салоні на зачісці, Христя і вже збираються їхати в «аеропорт» (тобто на весілля), і тут вона пише: зайди, зробиш нам фотку. Кажу, сорі, буду вдома біля 15 год. Вона розстроїлась, зрозуміла, що буде без фото, бо їм перед 15-ою треба вийти з дому. Але найсмішніше, що я мала о 14 прийти переодягнутися в сукню дружки. А вони ж двері в двері. І непомітно зайти з мейком і зачіскою не вийде, вона би все спалила і ще й образилась, що я не сфоткала, хоча могла.

В результаті я чекала за стіною в дворі, коли вони вийдуть, залишивши собі на збори 1 хв. Зате не спалилася”.

Наречена, яка до останньої миті вважала, що просто їде в аеропорт, щоб вирушити у чергову подорож, у своєму блозі так коментує ці події:

“Як я взнала що в мене весілля? Враховуючи шо я супер патіряшка і взагалі не дружу з часом – я не помітила, що поки я нафарбувалась – Олега не було 1,5 – 2 години. [Не було, бо він ходив купувати весільний образ… за кілька годин до власне весілля]. Да, я б точно посивіла з організацією. О в мене нереально сильний і стресостійкий…”

“Відправили наших голубків у весільну подорож. Дивне відчуття купувати комусь квитки на літак. В той момент могли відправити їх куди завгодно. Дякуй, кохана @trishameeow, що не в якийсь Гондурас. Знаючи наш гумор, могли б”,- написала Наталя Литвин.

Як я взнала що в мене весілля?😁 #кенекшн_wedding 🌿Вранці в день весілля я і @rak_oleh мали пакувати валізи в «подорож» ) Олег сказав що йому треба відлучитись купити Чіпіку наповнювач і їжу. Щоб поки нас не було @natalilytvyn мала чим годувати його. [Зараз розумію шо то супер дивно, бо зазвичай ми розраховуємо на лакшері їжу соніка😄Щоб Чіпі шарив, що коли ми їдемо не все так пічяльно🤣Дааа буде менше обнімашок – але класна хавка від сусідки 🤣] 🌿Враховуючи шо я супер патіряшка і взагалі не дружу з часом – я не помітила, що поки я нафарбувалась – Олега не було 1,5 – 2 години🤣 [Не було, бо він ходив купувати весільний образ… за кілька годин до власне весілля🤣] Да, я б точно посивіла з організацією😁 О в мене нереально сильний і стресостійкий💪🏻бо… я б кинула то всьо діло при першому запитанні а ля «…а хто дзвонив?»🤣 [Звісно, велику роль відіграє його покер фейс і борода 🤣Там ніяку міміку не розгледиш🤣] 🌿Ви просто уявіть, як йому було все контролювати… організувати від їжі, до гостей, контролювати щоб ніхто не спалився( Форсюк який був за пів години до нас в оупені в день весілля😁), зустрічатись з організатора та ведучим, обирати декор, думати мені за сукню…і паралельно! Працювати!!! Чорт забирай😁🤕… і «бути зі мною»… бо ми дуже близькі…( скзазала дівчина якій перед носом зробили весілля таємне🤣) 🌿Так от, я пакуюсь, думаю про те чи брати купальник чи ні, поки Олег робить весілля😁🙈💛 ______________________________________ •Коли ми вибіжали до «таксі» – «водій» перепитав чи нам в аеропорт я зняла якесь сторі і чекала той «аеропорт»😄. •Памятаю фразу Олега «якби я тебе тако кругами возив по Львову ти б не зрозуміла де ми всеодно»🤣🤣🤣І то була правда 🤣Вони мене возили 1,5 години по Львову🤣Олег і його друг… ніякий не таксист😁Організатори весілля дзвонили водію як виявилось… і казали шось типу «потягніть ще час»… він вибивав і казав «тут ремонтні роботи, треба обіхати»🤣[Це вони мені так розповідали🤣потім🤣] [продовження в коментарі😄👇🏻]

Допис, поширений Трі^ (@trishameeow)

Джерело.