Зупинився в метрі від катастрофи: фото шокуючого порятунку на мосту

З-під завалів автомобільного мосту, що рухнув у Генуї на північному заході Італії, почали рятувати людей, що вижили. Як повідомляють місцеві ЗМІ, з-під бетонних уламків уже вдалося витягти сімох постраждалих.

 

Відзначимо, що трагедія в Італії сталася сьогодні, 14 серпня. Недалеко від Генуї обрушився один проліт мосту довжиною близько ста метрів. Конструкція обвалилася прямо на розташовані під нею будівлі. При цьому в момент обвалення на мосту перебували машини.

Багато людей опинилися під завали конструкції. Рятувальники продовжать працювати на місці події.



За повідомленнями місцевої влади, на даний момент відомо про 22 загиблих.

Також вдалося врятувати сім постраждалих. Вони госпіталізовані в міські лікарні на вертольотах. У багатьох – переломи спини.

На місці події також працюю психологи, вони спілкуються з очевидцями події.

У мережі також з’явилися кадри в місця рятувальної операції. Також видно, що в Генуї не припиняється дощ.

На одному з фото видно, як вантажівка зупинилася буквально в декількох метрах від обвалу. Водій явно народився в сорочці, адже він був за крок він катастрофи.

Рятувальники виявили на місці НП як мінімум 10 покручених автомобілів, як легкових, так і вантажівок. Деякі з них впали в річку. В якості запобіжного заходу деякі машини, що залишилися на мосту поблизу провалу, поки не чіпають.

Відзначається, що обвалилася велика ділянка мосту Моранді над річкою Полчевера. Він був побудований в 1960-х роках. За минулі роки він багато разів ремонтувався. Міст досягає більше кілометра в довжину, висота мосту – 90 метрів.

Також у ЗМІ вже поширюється інформація, що причиною обвалу моста міг стати удар блискавки.

Джерело.