У Тернополі є свій маленький Таїланд

Надзвичайне місце із прохолодною чистою водою знаходиться на околиці Тернополя. На фото виглядає неймовірно, а через незвичний колір води місцину називають «Тернопільським Таїландом».

 

 

Вперше про цю місцевість почали говорити рік тому. Тернополяни ділилися фотографіями у соціальних мережах і зазначали, що на світлинах насправді Тернопіль, а не краєвиди екзотичних країн. Проте віднайти незвичайне джерело не так просто. І небагато людей знають про його існування, не те щоб, як туди дістатися.

Цього року, тернополянин Олександр Хома «розсекретив» фотогенічну родзинку Тернополя. Місцевий Таїланд знаходиться на околиці міста.

– Спершу дістатись Білого замку (вул.



С. Будного, 4), поряд знайти спуск сходами під міст, перейти колію і продовжити шлях стежкою. Дотримуючись маршруту дістанетесь до омріяного місця! – розповів Олександр Хома.
Тернополянин розповідає, що вода у самій річці не є дуже чистою, проте джерела, які її наповнюють надзвичайно прозорі. Люди приходять сюди компаніями, щоб відпочити, тому рано чи пізно про цю місцевість стало б відомо широкому загалу. Такі місця могли б бути цікавими й для любителів пішого туризму.

Такі місця є і вони створені для людей та головне, щоб ми дійсно були людьми і не засмічували навколишнє середовище, – підсумував Олександр Хома.

Джерело.