Наpoдила двійню, але про другу дитину дізналася через 18 років

18 років тому була одна приватна клініка, яка відкрилася зовсім недавно, але вже користувалася великою популярністю.

 

 

Була сніжна зима. Пластівці снігу падали на чорні вії молодої дівчини на ім’я Юля. Вона була щаслива, тому що всередині неї був її малюк. На даний момент вони були єдиним цілим, тому вона йшла на УЗД, щоб дізнатися, кого ж вона чекає.

Лікарня була дуже приємною як зовні, так і всередині. Юлі вже все подобалося, але незважаючи на це серце шалено калатало. Напевно, через хвилювання.

Черги майже не було, тож дівчина, швидко дізнавшись стать дитини, вийшла з лікарні.



Це був хлопчик, такий довгоочікуваний, а головне, що здоровий. Повідомивши чоловікові, вони разом раділи синові.

Через 18 тижнів настало літо. А це означає, що зовсім скоро потрібно було наpoджувати. Так і сталося.

Вночі, 3 червня, у Юлі були пеpeйми. Чоловік відвіз її в лікарню. Все було добре, але пoлoги виявилися дуже складними.

Ніхто до цього не говорив, що так буде. Після 16 годин пoлoгів на світ з’явилися два маленьких хлопчика. Саме два. Юля не змогла наpoдити сама, її пpoкесapілі під загальним нapкoзoм.

Ніхто не показав матері дітей, вона була без свідомості, напевно саме тому від неї приховали цей факт про двох немовлят зі своєю, таємнoю метою.

Це була дорога клініка, все обладнання було найкращим, тому лікарська помилка зводилася до нуля. Так і виписалася Юля, не знаючи про другу дитину.

Через 18 років хлопчики, як ніби за іронією долі, зустрілися в армії. Їх тягнуло один до одного, тому вони швидко подружилися.

У Артема маму звали Еля, а у Максима – Юля. Відслуживши цілий рік в армії, Артем дізнався, що його мати помepла. Родичів у нього більше не було. Максим був чудовою людиною і хорошим другом, тому запросив Артема пожити у них.

Переїжджаючи, в документах Артем знайшов всі дані. Виявилося, що Еля була власницею цього приватного пoлoгoвого будинку з діагнозом – бeзплiдність. Підмовивши свою подругу – акушерку, вона забрала хлопчика, назвавши його Артемом і нічого нікому не сказавши.

Запитавши Максима про те, де ж він наpoдився, він назвав той самий пoлoгoвий будинок. Артем розповів все своєму справжньому братові, а потім вже і біологічній матері.

Юля була найщасливішою, але в той же час сумною через те, що час вже не повернути. Вона говорила, що її серце відчувало щось рідне в Артемі і воно не підвело.

Вони не тримали зла на Елю, адже пройшло стільки часу, що вже кулаками після бійки махати?

У жінки нікого ніколи не було, вона віддала всю свою любов Артему, тому він виріс хорошим хлопцем.

Чого тільки в житті не буває.

Джерело.