Проблема, від якої 8 місяців страждала громада трьох сіл на Тернопільщині – вирішена

Донедавна жителі трьох сіл, Млинівці, Хотовиця та Ридомиль, що на Кременеччині, впродовж майже двох місяців були ізольовані від обласного центру.
Причиною цього був недобросовісний перевізник, який не виходив на маршрут Тернопіль-Млинівці. На сьогодні таку проблему вирішено.

1481927105-oblasna-rada-c25442e59e9135504de3b2051f7ff41e_m-jpg

Як розповідає депутат облради від партії «УКРОП» Інна Вовчок, були неодноразові звернення як від сільських голів, так і від простих жителів, тому вона подала відповідний депутатський запит на сесію облради, де його підтримали одноголосно:

– Ще 30 листопада договір із недобросовісним перевізником був офіційно розірваний. На разі, Ридомильська селищна рада заключила договір з новим перевізником на тимчасовий період, щоправда, маршрут затверджений поки лише до села Млинівці. Однак на протязі двох місяців по ньому повинен відбутися тендер, після якого розпочнуться роботи щодо подовження маршруту до села Ридомиль – зауважує Інна Вовчок.

За її словами, дорожнє сполучення до даного селищного пункту потребує ремонту, який планують провести навесні. Це потрібно для того, щоб отримати відповідні дозволи на подовження маршруту.

Разом з тим, новий перевізник почав здійснювати рейси уже у вівторок, 14 грудня.

– Вже з цього вівторка по маршруту «Тернопіль-Млинівці» розпочались щоденні рейси. Новим перевізником люди задоволені.



Тим більше, замість старого автобусу, який часто ламався – вони мають змогу користуватись новим, – розповідає Інна Вовчок. – Хочу подякувати мешканцям сіл за те, що проявили активну громадську позицію. Також, і голові Млинівецької сільської ради Тивонюку Василеві Петровичу та голові Ридомильськоі сільської ради Кужелеві Святославу Михайловичу, які разом із управління розвитку інфраструктури Тернопільської ОДА стали на сторону людей, підтримали звернення та допомогли вирішити дану проблему.