Савченко вперше прокоментувала свій вихід з “Батьківщини”

Народний депутат Надія Савченко вперше прокоментувала, чому написала заяву про вихід з партії “Батьківщина”.

Íàðîäíûé äåïóòàò Íàäåæäà Ñàâ÷åíêî âûñòóïàåò ñ òðèáóíû ïàðëàìåíòà âî âðåìÿ çàñåäàíèÿ Âåðõîâíîé Ðàäû Óêðàèíû â Êèåâå, 31 ìàÿ 2016 ã. Ôîòî Êðàâ÷åíêî Àíäðåé / POOL / ÓÍÈÀÍ
Íàðîäíûé äåïóòàò Íàäåæäà Ñàâ÷åíêî âûñòóïàåò ñ òðèáóíû ïàðëàìåíòà âî âðåìÿ çàñåäàíèÿ Âåðõîâíîé Ðàäû Óêðàèíû â Êèåâå, 31 ìàÿ 2016 ã. Ôîòî Êðàâ÷åíêî Àíäðåé / POOL / ÓÍÈÀÍ

Відповідну заяву вона зробила, перебуваючи в Житомирській області на концерті дітей воїнів АТО.

“Так, я дійсно вийшла з” Батьківщини “, тому, що хочу приймати рішення, за які буду нести відповідальність я сама”, – підкреслила нардеп.

Нагадаємо, скандал навколо Надії Савченко розгорівся, коли стало відомо, що погодилася співпрацювати з сепаратистами і допомогти бойовикам в створенні посольства ЛДНР в Києві під прикриттям організації “За мир”.

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра прокоментувала провокацію журналістів проекту “Грошi”, заявивши, що в передачі відео нарізали так, як було вигідно для створення скандалу.

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко відвідала столицю Білорусі , де зустрілася з Захарченком та Плотницьким. Радник глави СБУ Юрій Тандіт заявив, що відомство не було повідомлено про поїздку і перевірить інформацію про зустріч. Глава самопроголошеної ЛНР Ігор Плотницкий заявив , що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з депутатом Верховної Ради Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою “всіх на всіх”.

Пізніше, пояснюючи свою зустріч з Захарченком та Плотницьким, нардеп підкреслила , що на них не можна вішати ярлики “терористи” і “вбивці”.