Черговий конфлікт із хамовитим водієм маршрутки стався в Тернополі

Про це у Facebook написала Оксанка Підборочинська-Семенів.

 

 

“Їхала я сьогодні 13 маршруткою з Крушельницької до Збаразького повороту і на півдорозі в мене таки терпець увірвався. Бидло, яке нас везло і хамило вздовж дороги, не звертаючи уваги на те, що воно перевозить людей старшого віку, вагітних жіночок, дівчат та й зрештою людей. Обзиваючи їх, і з криками: “давай карточку, або вали до надала, най тебе на своєму джипі везе” – це вже був край, але, коли я звернула йому увагу, то тоді вже пішло “дибіли, бидло, а ти шо хочеш поговорити, я вже наговорився з такими як ти, що не маєш кого в інтернет закинути, тому нариваєшся на мене”, це було просто пі…ц. Я, чесно кажучи, була шокована, останнім часом доводиться часто їздити маршрутками, але сьогоднішня ситуація мене дуже обурила. А слова “закрийте морди і їдьте тихо, мені вже 51 рік, я вже розумний, а ти хочеш мені щось довести чи просто не мала з ким поговорити цілий день”.

Я в шокови. До чого ми котимось, що робиться в житті ось цього дибіло..да, який так озлоблений на весь світ)). Зрештою це ж його робота і він за неї отримує зарплатню)) А враження про нього склалось, що воно втікло з психлікарні, і все, що йому за 51 рік накипіло, це вислуховують прості люди, яким доводиться їздити з цею бидлотою, яка всигала хамити, обзивати, ричати, проте, не встигала видавати квитки людям, які оплачували готівкою)))

Ніяк не можу зрозуміти, невже на цю бидлоту немає ніякої управи, ніколи не скаржилась на те, що підносять вартість на проїзд, в очевидь так потрібно, але шановні перевізники Ви в свою чергу знайдіть адекватних водіїв, а не х..р знає що)))”, – йдеться в дописі.

Популярність в мережі водій точно здобув – за кілька годин допис вже має майже 1,9 тисяч поширень.

Джерело.