Україна зникне через півтора століття: стали відомі жахливі факти

України не стане через 150 років, статисти розкрили жахливу інформацію. В Україні кількість померлих значно переважає кількість новонароджених, а за рік зникає стільки, скільки мешкає в Хмельницькому, Сумах чи Чернівцях.

 

За півроку українців стало на 122 тисячі менше. Про це повідомляє Держстат.

Зараз населення України, за офіційними даними, складає 42 мільйони. Але скільки нас насправді – сказати складно. Перепису не було уже 18 років.

“Ти не один! Нас – 52 мільйони”. Таку соціальну рекламу на “1+1” запустили 25 років тому.



Відтоді населення зменшилося на 10 мільйонів. Це – як Греція, Швеція чи Португалія. Це в два з половиною рази більше, ніж під час голодомору. Це навіть більше, ніж загинуло в Другій світовій війні.

Згідно статистичним даним, на сотню народжених приходиться 140 померлих. Щодня з життя йде півтори тисячі людей. А за рік зникає стільки українців, скільки мешкає у Хмельницькому, Сумах чи Чернівцях.

Дві третини з померлих полишає цей світ через інфаркт. Понад дві сотні осіб забирає рак. 13 чоловік гине в ДТП. 18 – самі вкорочують собі віку. До цієї і так сумної статистики додалися жертви війни. На Донбасі щодня в середньому гине три українські воїни.

Тривалість життя, порівняно з 1990-ми роками, збільшилася всього лише на два роки. Чоловіки в середньому доживають до 62, жінки до 74. Це на 20 років менше, ніж у країнах Європи.

На кількість прожитих років впливає ще й економічна ситуація. В середині 2000-х вона була стабільна і позитивна, тож тривалість життя зростала. Вона закінчилась у 2008-у, під час всесвітньої економічної кризи. Україна почала оговтуватися до 2013 року, але напередодні Революції гідності знову рівень життя почав падати. Так триває й донині.

42 мільйони – це офіційна цифра. За оцінками демографів і соціологів, українців менше мільйонів на 10. Але перепис населення відбудеться лише після 2020 року.

Причини демографічної прірви –погана екологія та низький рівень життя. Вирубки лісів, пожежі, шкідливі викиди, куріння, недбале ставлення до власного здоров’я, низькі статки – ось що призводить до старіння та вимирання нації. Україна – перша країна в світі, яка стоїть перед загрозою повного вимирання. Якщо так продовжуватиметься і далі, то за 30 років буде уже 25 мільйонів, а повністю Україна може вимерти всього лише за півтора століття.

Джерело.