8 фатальних помилок, що руйнують стосунки

Відомий психолог Сатья Дас назвав найбезглуздіші помилки, які здійснюють жінки, бажаючи побудувати стосунки з чоловіком.

 

Перша безглузда помилка. Дурна прихильність до чоловіка.

Жінка прив’язується завчасно до чоловіка, ще до того, як вона з’ясувала, що це саме той чоловік, з яким вона буде щаслива. Відбувається це через дуже низьку жіночу самооцінку, тому що вона сама себе не любить, тому і її ніхто не любить.

Друга безглузда помилка. Дурне залицяння

Коли чоловік і жінка знайомляться, і він починає доглядати – це нормальний стан, але не навпаки! Але жінки часто самі починають доглядати за чоловіками.

Третя безглузда помилка. Дурна відданість

Залицяння, прихильність, відданість – це дуже добре. Але тільки якщо вони не дурні.



Тому що залицяння має бути за гідною жінкою. Прихильність повинна бути тільки до гідного чоловіка. І відданість теж повинна бути тільки до гідного чоловіка.

Четверта безглузда помилка. Дурна пристрасть

Жінці здається, що кохання – це щось таке, що виходить за рамки розуму. Але це не кохання, а абсолютно дурна пристрасть. Пристрасть – це просто секс, більше нічого, і навряд чи він призведе до чогось дивовижного.

П’ята безглузда помилка. Дурне співжиття

Багато хто говорить, що треба пожити разом, щоб дізнатися краще один одного. Це правда, що, поживши разом, ви дізнаєтеся трохи краще? Ні.
За статистикою, частота розлучень серед тих, хто жив разом до шлюбу, набагато вища. Тобто тільки в одних з п’яти відносин виникає шанс зберегтися, інші закінчаться розривом.

Шоста безглузда помилка. Дурне очікування

Збираючись заміж, не сподівайтеся, що чоловік стане іншим тільки під вашим дорогоцінним впливом. Дуже проста порада – домовлятися треба на березі.

Сьома безглузда помилка. Дурний задум

Це помилкові мотиви для зачаття дітей. Іноді жінці здається, що діти є склеює складом в сім’ї. Очевидно, що наявність дітей впливає на відносини, але це далеко не єдиний мотив. Припустимо, дитина зупинила чоловіка, і він не пішов. І що – від цього щастя з’явиться? Чи не з’явиться. Чоловік знайде якийсь свій формат. Він навіть, може бути, буде любити дітей і для цього жити з тобою.

Восьма безглузда помилка. Дурна безпорадність

Дурна безпорадність – це коли жінка ображається, плаче, страждає, впадає в депресію – тільки тому, що боїться проявляти свої справжні емоції. Боїться проявляти гнів, боїться когось образити, боїться розсердити. Тобто жінка мовчить про свої проблеми, і їй зриває голову, і вона знаходиться в постійних істериках.

Джерело.