Під Тернополем майорітиме найвищий у Західній Україні державний прапор

23 серпня, у День Прапора у селі Настасів, що під Тернополем, урочисто підняли національний стяг на найвищий флагшток у Західній Україні. Для того, аби показати свою єдність, на церемонію завітали місцеві жителі, працівники компанії «Агропродсервіс» та активісти Аграрної партії Тернопільщини.

 

 

– Сьогодні для нас це велика честь, що найвищий прапор Західної України буде майоріти тут, на території компанії «Агропродсервіс», так і, звичайно, велика відповідальність, адже прапор завжди має бути попереду, і це для нас черговий виклик, тому що ми маємо бути гідними того, що тут цей прапор є, – каже генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Встановлення щогли відбулося на території компанії «Агропродсервіс». Його загальна висота становить 33 метри, із них 21 – основа та 12 – сам флагшток.

– Я 4 роки мріяв те, що ми збудуємо найвищий флагшток і на цей флагшток піднімемо прапор на честь українців, які славлять сьогодні Настасів на Україну, а Україну на весь світ, – розповідає автор ідеї Іван Чайківський

Джерело.