Ім’я у пісні: Вакарчук назвав ім’я нового президента України

Святослав Вакарчук продовжує підігрівати чутки про свою участь у президентській кампанії. Про це пише одне з провідних світових інформаційних агентств Blооmbеrg, передає “Політека”.

«Українська рок-зірка, яка, за результатами опитувань, має шанс виграти президентські вибори в наступному році, випустила пісню, натякаючи, що підтверджує давні чутки про участь в гонці за вищий кабінет країни», – сказано в повідомленні.

Останній трек «Океана Ельзи», пісня «Скільки нас», викликав хвилю коментарів про те, що Вакарчук таким чином заявив про фактичний початок своєї кампанії. У тексті, зокрема, містяться слова: «Скільки нас. Тих, хто тiлом відчуває новий час», «Скільки нас. Тих, у кого дах не знесло від образ. Нам досить недоправди.



Нас нудить штучний сон», які виглядають як звернення до потенційних виборців».

Агентство відзначило, що у Вакарчука – хороші шанси для перемоги на виборах, особливо – в другому турі. Остаточно про участь у виборах можливі кандидати повинні оголосити до 31 грудня.

Вакарчук, ймовірно, все ще тільки розглядає можливість початку політичної боротьби.

«Його пісня передбачає, що він хоче працювати з суспільством, щоб спонукати людей бути більш відповідальними, коли вони голосують за політиків, більш вимогливими», – заявив політичний консультант Дмитро Васильєв.

«Океан Ельзи» відмовився розповісти про політичне підґрунтя пісні. «Зазвичай можна пояснити, що таке нова пісня, що хочеться сказати і що слухач повинен почути, – сказано в повідомленні групи в Twitter. – Ми цього не зробимо. Тексти пісень говорить про все»

Джерело.