Батько 13-річного тернополянина, якого вбила халатність лікарів, досі шукає справедливості, поки справу тихо намагаються «злити»

19 серпня Ромчику Кулаку з Тернополя мало б виповнитися 14 років, однак через недбальство лікарів Жидачівської лікарні в червні минулого року призвело до смерті дитини. Йому неправильно поставили діагноз, через що було втрачено дорогоцінний час. Зрештою, серце малечі зупинилося. Більше року батько хлопця усіма можливими методами намагається встановити справедливість, але світла в кінці тунелю не видно.

 

 

«Посвяткував» ДН сина Романа, якому нині мало виповнитися 14 років, але так не сталось. Через лікарську байдужість і безвідповідальність, я на рівному місці втратив прекрасну дитину, яка мала жити, причин для смерті не було! Один рік і 2 місяці, я пишу про байдужість яка вбила мого сина, дію щоб такого більше не траплялось», — пише в мережі «Фейсбук» Володимир Кулак.

Чоловік не може й досі змиритися з тим, що винні не наказані, і хоч про трагедію гомоніла вся країна, складається враження, що правоохоронні органи намагаються «зам’яти» справу, яка ось вже рік стоїть на місці. Відтак, пан Володимир звернувся до Громадської Ради при СБУ у Львівській області, аби там допомогли прискорити процес.

«Надійшло до Громадської ради Управління СБУ у Львівській області звернення від батька хлопчика, що помер через лікарську недбалість в 2017 році.



Аналізую матеріали, то просто жесть, як намагаються «злити» справу», — йдеться у ФБ-дописі голови Громадської ради Галини Янко.

Згодом керівник слідчого управління Львівської обласної поліції звинуватив жінку у бажанні попіаритись на резонансній справі.

«Ви знаєте, тепер у мене ще більше бажання попіарити, його, і те як працює його управління. Отже, піар буде, з Вашими фото обов‘язково, і з тим як і хто що зробив на своїх посадах за цей рік, що дитина в землі», — пообіцяла очільниця Громадської ради Управління СБУ у Львівській області.

Джерело.