“Соцпрацівниці” надурили 89-річного пенсіонера на 25 тисяч гривень

25 тисяч гривень зникли з будинку 89-річного жителя села Мізюринці на Шумщині. Пенсіонеру задурили голову обміном старих купюр на нові.

shahrayki-275x206

Дві жіночки прийшли до помешкання старенького 13 грудня та, представляючись соцпрацівниками, застосували вже відому аферу з підміною купюр. Господар дослухався до настанов щодо обміну банкнот на нові і повитягував з усіх сховків 25 тисяч гривень. Спритні шахрайки зуміли так уміло задурманити старого, що він і досі не розуміє, як злодійки покинули помешкання з усією готівкою. Йому ж залишили лише декілька новеньких купюр. Чоловік поділився своєю бідою з правоохоронцями.



Крадійок розшукують.

Правоохоронці застерігають: не впускайте до хати невідомих! Про чужинців, що завітали до вашого села чи містечка, та ходячи по домівках пропонують товар чи просять допомоги чи називають себе соціальними працівниками, варто негайно повідомити поліцейським, дільничному інспектору чи сільському голові. Працівники поліції ретельно перевірять дану інформацію. Розкажіть про такі випадки обману своїм стареньким родичам, застережіть їх!

Читайте також: Лікар розповів, що це допоможе схуднути, знизити цукор у крові та перешкодити старінню

Якщо ж непрохані гості переступили поріг, намагайтеся якомога швидше спровадити їх за двері, ні в якому разі не витягуйте зі сховку гроші, навіть якщо незнайомці стоять біля порогу. Хитрі злодії розраховують побачити сховок, аби згодом непомітно викрасти кошти.