Підірваний в машині, і не тільки він: з’явилися нові подробиці ліквідації Захарченка

З’явилися нові деталі розправи з главою донецьких терористів Олександром Захачренком, який загинув в результаті вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ.

 

Так, смерть одіозного сепаратиста підтвердив колишній український парламентар, відомий своєю кремлівською риторикою, Олег Царьов. За його словами, бомба, від якої помер бойовик, перебувала в машині, неподалік від кафе «Сепар».

Більш того, через вибух також постраждали три людини. Раніше говорилося про одного постраждалого. При цьому зараз місце розправи нібито перекрито бойовиками, а на місці багато машин з мигалками».

Одним з потерпілих виявився “шишка” бойовиків.

“Цим же вибухом важко поранений “міністр доходів і зборів “ДНР” Олександр Тимофєєв, другою за впливом бандит Донецька при окупантах”, – сказав український журналіст Юрій Бутусов

У той же час терористи повідомили, що нібито затримали винуватців вбивства. Згідно стандартним сценарієм, вони звинувачують у трагедії українські спецслужби.

Звернемо увагу, що це насмішило користувачів інтернет-мережі.

«підірвали товариша Захарченко.



З кінцями. Богородиця. Ти просто хочеш, щоб я зовсім усі баяни порвав, так?», «Захарченко таки зловив перуку Кобзона», «склеїв пірамідку», «санкції добили», «зараз їх усіх будуть прибирати», «вирішили Кобзону парочку підібрати», – пишуть вони.

Джерело.